Tai sitten meidän isä, joka on lopettanut television katselun, ainakin omien sanojensa mukaan. Nyt iskä kulkee ympäriinsä mainostamassa, kuina TV:n katselulta jää niin paljon aikaa, että kerkeää hyvin siivoilla ja leipoa… kannattaisi sinunkin Hepsankeikka lopettaa turha TV:n katselu.

 

Mikä helvetin TV:n katselu? Ajattelin tässä lyhyesti kertoa viime viikostani. Maanantaina luentoja 8-17. Sen jälkeen vastaanottamaan vierasta, kotona noin 18.30, jonka jälkeen siivosin kotona. Tiistaina luentoja vain kello 14-16. Humanistisen killan kokous kesti noin kello 19.30 asti. Kotona kahdeksan aikaan. Keskiviikkona luentoja 11-17. Menin töihin kello 15.45 ja sen jälkeen M:n luo. Kotona taas yhdeksän jälkeen. Torstaina luentoja 11-15. Sen jälkeen äidin painostuksesta kaupungille, jonka jälkeen M:n luo tekemään yksi koulutehtävä loppuun. Perjantaina olin kotona jo ennen neljää, ensimmäinen kerta tällä viikolla. Että silleen.

 

Eniten miehistä kuitenkin vituttaa M. Se osaa joskus olla niin suuri idiootti, ettei toista. Miksi 22-vuotias on niin innokas purija? Mun poskea (huom. poskea!!!) koristaa tällä hetkellä valtava mustelma, koska sen mielestä on hauskaa purra mua poskeen. Idiootti. Miksi kukaan ylipäätänsä haluaa purra tyttöystäväänsä poskeen? Tiedän, tämä on loppujen lopuksi melko pieni asia ja varmasti voin joskus hamassa tulevaisuudessa nauraa asialle. Voin kai tässä myöntää olevani yllättävän turhamainen. Enkä tykkää siitä yhtään, että mun poskessa on valtava mustelma. Tällaisina hetkillä minä oikeasti mietin sinkkuelämän ihanuutta.

 

Tämän pitkän valituksen ydin on kuitenkin, että miehet ovat idiootteja ja kannattaa vakavasti harkita, että haluaako sellaista riesakseen.